wil jij dichter bij god leven?

start met
de gratis
downloads

40 tips
om dichter bij
god te leven

gratis e-book

Hoe vind je in een tjokvol leven momenten met God?
Vraag jij je dat ook af? In dit e-book ontdek je in 40 tips en praktische oefeningen jouw route naar een leven dichterbij God.

Wat lezers zeggen over het e-book

Ik heb al wat rond gelezen in het ebook en dat heeft mij al aangemoedigd om die stapel ongebruikte notitieboekjes te gaan gebruiken als stilte dagboek.

Tot nu toe heb ik al heel veel aan het ebook gehad, dank je wel.

Wauw echt een tof e-book heb je mij gestuurd, ik heb hem inmiddels helemaal gelezen.
Ik bleef hangen bij de dag dat je het over het stilte dagboek had. Ben direct een dummy gaan halen, want ik was al langer zoekende naar hoe ik mijn creativiteit een plek kon geven in mijn stille tijd. Dit kwam op het juiste moment voor mij. Gisteren heb ik de eerste bladzijden bekliederd, haha, heerlijk dat je aanmoedigt om het niet perfect te doen, maar gewoon te doen zoals het op dat moment is. En ik merkte al gauw dat God op die manier echt kan spreken.

Ook merk ik dat ik meer aandacht heb besteed aan God in de afgelopen dagen. Ik merkte dat God helemaal ondergesneeuwd was in mijn dagelijks leven en dat ik vaak zelfs vergat te bidden en danken.

Ik hoop iets te leren over de controle loslaten, de juiste prioriteiten stellen en God elke dag een plek in mijn dagelijks leven te geven.

Bedankt voor de mails… en je openheid. Fijn om te lezen hoe andere mensen staan in het geloof. Of anders gezegd; staande gehouden worden. Dat bemoedigd!

Dank je wel nog voor je mooie e-book. Ik heb nog niet alle tips gelezen, maar het ziet er mooi verzorgd uit en je schrijft ook prettig. Ik heb je e-book gedownload omdat ik nieuwsgierig was en extra tips voor stille tijd zijn altijd welkom. Vooral het gewoon opschrijven in een boekje en de woorden laten komen is een goede tip. Ik had al wel een gebedsmap maar het was wat verwaterd. Zo gaat dat. Ik heb m er weer bijgepakt.

Super mooi kado gekregen van God. Jouw boek op juiste moment

Dank voor je woorden.  
Ik ben ook weer bezig en aan het zoeken naar hoe ik en God weer dichter bij elkaar kunnen komen.

Dankjewel voor je bemoedigingen, ik ben met het 40 dagen plan bezig, (ben bij dag 20) ik ben met een stiltedagboekje begonnen en schrijf veel van je teksten daarin omdat het mij bemoedigd. Neem hem overal mee naar toe, ook in de kerk en schrijf de teksten die in de preek komen of gewoon wat er gezegd word wat mij aanspreekt of de liederen die gezongen worden. Vind het heel fijn om je berichten te lezen, ze helpen en bemoedigen mij echt.

ontwikkel
een wonderlijk
gebedsleven

gratis bid + werkboek

90% Van de vrouwen op Insta zegt eerlijk:
Ik struggle met gebed, want: wat moet ik zeggen? Ik vind er geen tijd voor, concentratie is ver te zoeken in de stilte en mijn gebed klinkt echt nooit zoals ik wil.

Jij bent niet de enige
voor wie gebed een uitdaging is

En weet je wat het mooiste is? Jezus wil jou dolgraag leren bidden. In dit werkboek ontdek je aan Zijn hand hoe bidden voor jou wel werkt.

benieuwd naar

reacties op het bid + werkboek

Ik ben wel fan van jouw manier van schrijven en je praktische tips qua geloofsleven.

Toen ik jouw post op insta langs zag komen over bidden bedacht ik me dat dat een duwtje was van God in de juiste richting en ik besloot wat te gaan doen.

Dikke tip! Deze maand tip ik je een hele fijne website Een Lichter Leven. De lady achter deze website is Eline! Een vrouw met een passie om andere vrouwen te helpen connecten met God in alle drukte. Afgelopen maand kwam er een interview op haar website met mij online en toen besefte ik mij dat ik haar nog nooit aan jullie getipt heb. Shame on me! Eline maakt ook hele mooie tools om je stille tijd vorm te geven. Zo vind je op haar website (gratis!) een e-book met 40 tips om dichter bij God te leven én een gratis bid + werkboek.

Zoë

Oprichter, Her Delight

Zozo, goed bezig hoor jij!
Je gaat maar door met creeeren.
Gaaf om te zien.

Het verplicht voelen om te gaan zitten bidden werkt bij mij niet, het gaat heel onregelmatig, bewust en soms heel spontaan als ik bijv naar mijn werk fiets.

Fijn hoor om telkens je berichten te lezen! 
Ik merk dat ik tussendoor best veel praat in de vorm van een gesprek; uit dankbaarheid, voor steun voor anderen en voor mezelf.

wil je meer tips?

duik in alle artikelen
Lastig kiezen? lees eerst deze blogs:

Een steady stille tijd routine? Deze tool geeft het

Waarom lukt het mij niet om elke dag stille tijd te hebben? / Ik breng zo weinig tijd met God door, Hij zal me zien aankomen / Als ik meer tijd zou hebben, zou ik vast meer van God ervaren.

Herken jij één van deze gedachten? Je bent niet de enige die zich schuldig voelt en het lastig vindt stille tijd te hebben. Diep van binnen voel je je een mislukte Christen.

Laat je schuldgevoel los. God houdt niet minder van jou als jij Hem minder zoekt.

Toch blijft geloven een werkwoord, de juiste tijd voor een snufje actie van jouw kant. Jouw stille tijd nieuw leven in blazen kan ook eenvoudig. Ben je er klaar voor?

5 x een moment met God, ook in je drukke leven

Werken, koken, je huis netjes houden, zorgen voor de lieverds om je heen… je dagen zijn zo vol. Zuchtend plof je aan het eind van de dag op de bank. Zijn dit soort dagen volop aanwezig in jouw leven? Dan kan het best een uitdaging zijn om ook nog tijd met God te vinden. Om jou te inspireren 5 tips hoe je -zelfs als je een propvolle dag hebt- een moment met je Maker hebt.

Hoe je Gods stem leert verstaan en er naar luistert

Gods stem verstaan, dat is nooit voor mij weggelegd. Komt deze overtuiging jou bekend voor? Een paar jaar geleden wist ik 100% zeker dat Gods stem verstaan niet voor mij bestemd was. Dat God tot je sprak, was toch veel meer iets voor mensen die heel goed zijn in geloven?

De afgelopen jaren blies God mijn overtuiging totaal omver. Hij sprak en liet me zien: iedereen kan Gods stem verstaan. Ontdek hoe dit ook voor jou werkt.

een lichter leven

Vind jij meer van God ervaren best lastig, want… druk, druk, druk? Ik ben overtuigd dat dichter bij God leven niet moeilijk is, of veel tijd kost.

Mijn naam is Eline en via ‘Een Lichter Leven inspireer ik je met tips, artikelen en producten, zodat jouw geloof opnieuw bloeit. Op naar een lichter leven!