In de media

Schrijven, ik hou ervan. In de loop van de jaren schreef ik heel wat blogs, een gedeelte ervan verschijnt hier op deze website. Maar wat ik minstens net zo leuk vind is gastblogs schrijven of geïnterviewd worden. Op deze pagina een overzicht van alle gastblogs en video-, podcast- of blog-interviews van de afgelopen jaren.

gastblogs op een rij

Krullies schrijfsels / Stille tijd, hoe doe je dat? 3 Oefeningen die je op weg helpen

Voor Elya’s blog: Krullies schrijfsels schreef ik een sprankel. Een korte blog over hoe je aan de slag kan met stille tijd. Het artikel geeft je drie praktsiche oefeningen. Je leest het via:

https://krulliesschrijfselssite.wordpress.com/2022/05/07/sprankel-van-de-week-12-eline-pullen/

gastblog

Dochters van de Koning / De hele bijbel lezen, hoe pak je dat aan? Een 3 stappenplan

Via Instagram hebben Iris (van het platform Dochters van de Koning) en ik regelmatig contact in comments en DM. Ze vroeg me om een gastblog te schrijven op haar platform Dochters van de Koning over bijbellezen. Je leest de blog hier: https://dochtersvandekoning.nl/?p=6532

gastblog

Eo Eva / Eline kreeg de kriebels van bijbelleesroosters

Bij het verschijnen van mijn boek, interviewde Hannah Zandbergen mij voor de website van EO Eva. Over bijbel lezen en je eigen weg vinden in het hebben van tijd met God. Je leest het artikel hier: https://www.eo.nl/artikel/eline-kreeg-de-kriebels-van-bijbelleesroosters

gastblog
Interviews: podcasts en video

Called for Greatness Podcast / Elsa Schaddelee / Wegrennen van Gods uitnodiging

In aflevering 13 van de Called voor Greatness podcast interviewde Elsa Schaddelee mij over wegrennen van Gods uitnodiging en zijn stem verstaan. Samen leven met God? Luisteren naar Gods stem? Kan dat? Hoe werkt dat? Eline van Een Lichter Leven deelt haar verhaal met ons. Ze vertelt hoe ze op vakantie in bed lag en heel duidelijk Gods hoorbare stem hoorde die haar liefdevol uitnodigde om mensen online over Hem te vertellen. Ze voelde zich ontzettend blij tot ze naar een paar seconde opeens zich realiseerde dat ze dat toch helemaal niet kon. De belemmerende overtuigingen zorgde ervoor dat ze deze droom wegstopte en er hard bij wegrende. Totdat ze niet meer kon…

Marije van den Berg / Gods onvoorwaardelijke liefde en schuilen bij Hem

Atelier Agape / Creativiteit en God, hoe gaat dat samen?

Ook een gastblog of interview met mij?

Wil je een gastblog op jouw website of platform van mij, of wil je me een keer interviewen? Het lijkt me heel leuk je te spreken! Ik schrijf en praat graag over thema’s als: stille tijd, creativiteit en geloof, Gods stem verstaan, gaven van de Geest inzetten in je leven of een persoonlijke vriendschap met Jezus.

Stuur jouw voorstel via het contactformulier