Over een lichter leven

Hoi lieve vrouw,

Wat leuk je hier te treffen, mijn naam is Eline Pullen en ik leer je graag beter kennen. Laat me je eerst iets vertellen over mijn verhaal, (je klikte niet voor niks naar deze pagina) het begon ongeveer zo:

OverEenLichterLeven

Vraag jij je weleens af of je op de juiste weg zit in je leven?

Of wat je NU doet, werkelijk het doel is van je leven? Precies dat vroeg ik me de afgelopen jaren af. Ik zocht naar een antwoord, las er veel boeken over en uiteindelijk vroeg ik God om advies. Tsja, en wat gebeurt er als je levensvragen aan God stelt?

…dan antwoordt Hij!

Perplex was ik toen Hij me in een droom vertelde:

“Je bent mijn geliefde kind. Er is meer voor je weggelegd dan je nu in je leven hebt ontdekt. Jij mag andere vrouwen inspireren. Richt een online community op en vertel vrouwen over Mij.”

Wauw! Ik rolde bijna uit mijn bed toen ik dit hoorde

Nooit eerder had ik Gods stem zo duidelijk verstaan. Warm, enthousiast en zenuwachtig liet ik Gods woorden op me inwerken.

En wat doe je meestal als je iets heel graag wilt doen en het tegelijkertijd doodeng vindt?

Juist, je stopt dat geniale plan veilig weg. Diep binnen in je achter slot en grendel zodat niemand het ziet en hoort. Ik rende precies als Jona keihard weg voor Gods vraag aan mij. En net als Mozes zei ik: Heer, ik kan helemaal niet doen wat U van me vraagt…

Gelukkig vinden Gods plannen altijd een weg.

Niet veel later zette God mijn leven op pauze. Hij liet me alle facetten van mijn leven nalopen mijn gezondheid, mijn dagindeling en bovenal mijn werk. Ik liep keihard tegen een muur van vermoeidheid en negatieve gevoelens.

En te midden van de mist en alle worsteling hoorde ik een fluistering: een lichter leven.

Ja, dat was exact waar ik naar verlangde! En wat God mij kon geven als ik zijn pad volgde. Vanaf dat moment besloot ik Jezus hand stevig vast te pakken, want had Hij Jona en Mozes ook niet eerder geholpen? Waarom zou Hij mij dan ook niet voorzien?

Een paar minuten later registreerde ik met trillende handen de domeinnaam. En geloof het of niet, die sprong transformeerde mijn leven.

Binnen twee weken voelde ik me krachtig en energiek, de creatieve ideeën stroomden mijn pen uit. Wat een heerlijke opluchting om weer lachend door het leven te gaan. Een bevestiging van boven dat dit de goede weg is. Ook in mijn omgeving reageerden mensen: Eline, wat is er gebeurd? Je straalt helemaal!

Ga je mee op zoek?

Vanuit de overtuiging dat God je de weg wijst, wil ik zoveel mogelijk vrouwen, via ‘Een Lichter Leven’ helpen en inspireren. Om op zoek te gaan naar meer God in je leven, te groeien in geloof en vol vertrouwen je leven in zijn hand te geven.

Een leven zonder uitdagingen zal het niet zijn

Wat ik je wel kan beloven is, dat je reis met God een wonderlijke weg is naar een lichter leven.

Zonder jou zou deze community er niet zijn, voel je vrij om jouw verhaal, inzicht en vragen te delen. Ik kan niet wachten je beter te leren kennen!

Eline

Over een lichter leven

Leuk dat je meeleest! Mijn naam is Eline en ik inspireer jou graag om je vriendschap met Jezus te laten bloeien. Via tips, artikelen, workshops en boeken.

Lange tijd vond ik tijd met God behoorlijk ingewikkeld, totdat Jezus me uitnodigde om het vorm te geven samen met Hem. Over die zoektocht lees je op deze blog. Ontdek je mee?

Lees het gratis e-book

dichter-bij-god-leven-ebook

GRATIS BID + WERKBOEK

bid en werkboek
Lees het gratis ebook
gratis ebook 40 tips om dichterbij God te leven