Selecteer een pagina
Overwin donkere gevoelens
met Jezus woorden

Licht in
de duisternis

27-delige bijbelkaartenset

Strijd jij ook tegen
donkere gevoelens?

Ik geloof oprecht dat keer op keer naar Jezus kijken, zijn beloftes en woorden herhalen + je zorgen naar Hem uitspreken, ook jou kan helpen in de strijd tegen donkere gevoelens.

Dat is niet makkelijk om in je eentje te doen,

en gelukkig hoeft dat niet, want Jezus helpt je. Ook dat heeft Hij beloofd.

lees maar wat jezus zegt:

Ik ben als licht naar de wereld gekomen om ieder die op Mij vertrouwt uit het donker te halen.

Johannes 12.46

Verlang jij naar
meer van Jezus
licht in je leven?

De bijbel kaartenset:
LICHT IN DE DUISTERNIS
helpt daarbij

27 Kaarten die donkere gevoelens omzetten naar Gods bijbelse beloftes. Tegenover ieder donker gevoel staat een bijbeltekst, om in je hart te sluiten en naar te leven.

Hoe gebruik
je de
kaartenset?

 

  • Zet één van de kaarten in je kamer.
  • Pak random een kaart uit de stapel tijdens je ontbijt,
    of stille tijd.
  • Zoek de kaart die past bij je gevoel, memoreer de bijbeltekst.
  • Deel de kaarten uit aan lieverds om je heen.
  • Gebruik de kaarten tijdens je kring of bijbelstudie.
  • Zet de kaarten in tijdens een coach-sessie.
Prachtig ontwerp + handig doosje

Alle kaarten hebben een prachtig ontworpen voor- en achterkant. Iedere kaart koppelt een bijbeltekst aan een gevoel. De kaartenset zit in een fijn doosje, zo bewaar je het setje makkelijk.

een lichter leven

Vind jij meer van God ervaren best lastig, want… druk, druk, druk? Ik ben overtuigd dat dichter bij God leven niet moeilijk is, of veel tijd kost.

Mijn naam is Eline en via ‘Een Lichter Leven inspireer ik je met tips, artikelen en producten, zodat jouw geloof opnieuw bloeit. Op naar een lichter leven!

Prijs van de kaartenset

Wat anderen zeggen over de kaartenset:

Heel tof! ❤️ Ik zou ze willen om meer uit mijn stille tijd te halen.. of sowieso om meer stille tijd te houden omdat ik dat soms best lastig vind!

Showhisword

Om meer stille tijd te houden, op een andere manier bijbel lezen en als inspiratie voor biblejournaling.

Amelie

JA! die wil ik wel!

Hilde

En ik ook! ik weet al een mooie bestemming!

Barbara

Ik zou ze hele graag weggeven aan de pleegouders van onze oudste zoon! Twee keer in de maand gaat hij daar een weekend heen om ons te ontlasten! En ondanks alle dingen die er spelen binnen hun gezin staan ze altijd voor ons en Jirmeja klaar
Cynthia

Voor mij ook graag een set kaarten.

Odette

Omdat het gewoon zo heerlijk is om dagelijks een reminder te hebben van Gods goedheid, om die ook uit te kunnen delen! ❤️
Myrthe

Ik zou de kaarten graag ontvangen, om ze weer aan mensen te geven, die ze nodig hebben en zo weer bemoedigd worden.
Elies

Ik ontdekte laatst je site en vind die en je verhaal inspirerend, en zie graag meer van je, zoals deze kaarten.
Lune Loup

Mooie kaarten om zelf te gebruiken en ik wil ze aan me ouders geven. Die hebben op dit moment een moeilijke periode. Die kunnen wel een bemoediging krijgen met deze mooie kaarten.
designs for you

Als moeder met jonge kinderen ben ik altijd zoekende naar manieren van stille tijd en bijbellezen. Dit lijkt me dan ook heel handig. Het schiet er nu toch vaak bij in. Druk met andere dingen. Of druk? Dat maken we onszelf natuurlijk.

Minke

Mooi product heb je ontwikkeld! Hoewel ik zelf niet worstel met sombere gevoelens, doen veel van mijn clienten het wel. In plaats van losse Bijbelteksten meegeven om hun denken te vernieuwen, kan ik ze nu een mooi kaartje laten zien. Of ze op de hele set wijzen 😊! Dank!
Carin

Wat een mooie set kaarten! Ik las dat er beloften van God opstaan. Dat lijkt me mooi om de dag mee te beginnen! En ook om deze kaarten uit te delen aan de mensen om mij heen. Spread the love!
Els

Ik zou m graag voor mijn man cadeau doen. Hij zit best in een diep dal waardoor het voor ons allebei steeds moeilijker wordt om de moed erin te houden. Gelukkig weten wij dat God er altijd is. En dat laten jouw kaarten ook zien. Gods zegen en blijf je gave gebruiken om mensen te bemoedigen.
Willemieke

We zitten op dit moment in een dal en zag al een paar mooie bemoedigende teksten voorbij komen. Soms is het zo moeilijk om door te blijven gaan.... en dan kan een bemoediging net op het juiste moment komen
Laresa

Ik zou deze kaarten graag ter bemoediging gebruiken voor mijn tieners van de kerk.
Kringloopspulletjes