Sint is in het land, vind je dit ook zo’n fijn feest? Met z’n allen in een kring rondom de kruidnoten, suikermuizen en allerleukste cadeautjes. Grappen over gekke gedichten. De feestdagen zijn hét moment om te beseffen hoe goed we het hebben, hoeveel rijkdom er is in ons leven. En om te laten zien hoeveel je de mensen om je heen waardeert, met al hun gekke en grappige trekjes.

allerleukste-cadeautjes

Een lastig aspect van de feestdagen vind ik de berg wegwerp-cadeaus, herken jij dat? Bewandel dit jaar een ander pad en maak ieder om je heen blij met een cadeautje van betekenis. Een cadeau waar ze jaren iets aan hebben, of die de mensen om je heen verder helpen in hun geloof. Om jou te inspireren 7 cadeau-tips:

1. Een bijbels dagboek van Sarah Young

Super bijzonder aan deze dagboekjes, is dat Sarah de teksten schreef al luisterend naar Gods stem. Dat merk je zodra je een van de dagboekjes openslaat. De woorden komen recht aan in je hart. Het is net alsof zijn stem tot je spreekt. Per dag lees je een korte tekst, getoetst aan de bijbel. Aangevuld met een aantal bijbelteksten, zodat je ook dieper de bijbel in kan duiken. Inmiddels zijn 3 er dagboeken van Sarah Young in het Nederlands. De nieuwste is net uit.

2. Doe een kringloop-schattentocht

Verras jezelf, koop in plaats van online of in de stad een uurtje cadeaus bij de kringloop. Geef bijvoorbeeld een complete boekenserie cadeau aan de boekenwurm in je familie. Stel een diy breipakket samen voor je creatieve vriendin met een regenboog aan wolletjes. Of koop voor de koffieleut een set maffe koffiemokken. Als je toch bij de kringloop bent, koop ook paar leuke oma-sjaaltjes te kopen, waarmee je de cadeau’s mooi in pakt. (Echt, google die term furoshiki maar eens!)

3. Een heerlijk muziekje voor in de auto

Luisteren naar prachtige worship terwijl de kilometers onder je weg schieten. Een moment met God onderweg, zorgt ervoor dat je opgeladen aankomt op de plek waar je wil zijn. De muziek van Hillsong worship is een aanrader. Misschien ken je hun nieuwste album There is More al wel. Wist je ook dat er eind november een mini-album verschijnt met nummers in het Nederlands? Koop je het album niet? Luister dan het album eens met de prachtige visuals erbij, ik ben verkocht.

4. Trek een stukje liefde aan

Loop in liefde, de boodschap van het Amerikaanse merk Walk in Love. Ze verkopen prachtige shirts, truien en petten met een boodschap. Superzachte t-shirts waar je in wil wonen, de opdruk blijft ook mooi na het wassen. Bestel op tijd, want je shirt moet nog op reis naar Nederland.

5. Verspreid een jaar vol glimlachen 🙂

Geef een setje kaarten cadeau, zoals deze mooie kaarten van Lifeprints. Met de typografische kaarten geef je een mooie boodschap. En degene die ze verstuurt tovert het hele jaar een glimlach op het gezicht bij ieder die een kaartje ontvangt.

6. Geef een leerzaam boek cadeau

Maak iemand blij met een boek waarin je iedere keer dat je het openslaat iets nieuws ontdekt. Zoals een van de boeken van Anselm Grün. Zijn boeken geven je nieuwe inzichten in de bijbel, Jezus leven en ook in dat van jezelf. Zo leer je en groei je zelf ook een stapje. Anselm Grün schreef veel boeken, vind je het lastig te kiezen? Boeken die indruk op mij maakten zijn: Als je moe bent. Tijd van je leven en De moed om te beslissen.

7. Help de ander een stapje verder in geloof

Niet nog meer spullen weggeven? Geef iets te doen cadeau. Kom samen met je zus, vriendin, moeder of buurvrouw naar de workshop ‘Groeien naar God’. In een middag ga je actief en creatief aan de slag met jouw geloof. Je leert hoe God tot jouw spreekt en hoe jouw geloof verder kan groeien. Kaartjes koop je hier.

Cadeautje voor jou:

Hoogste tijd voor een cadeautje van mij voor jou: Als je voor 9 december 2 tickets voor de workshop ‘Groeien naar God’ bestelt, krijg je een mega korting van 50%. Koop hier 2 kaartjes voor €47,- vul de kortingscode ‘SAMEN’ in bij het bestellen.

ebook-dichter-bij-god

-
40 TIPS OM
DICHTER BIJ GOD
TE LEVEN

Zet vandaag je eerste stap

vul je gegevens in en

download het GRATIS e-book.

Houd je mailbox in de gaten, het e-book is naar je onderweg!