Heb jij de christelijke podcast al ontdekt?

Het is als radioluisteren, zonder reclame. Tijdens het autorijden, wandelen, koken of was opvouwen. Al je minder leuke klusjes worden er een stuk fijner van EN je bent ook bewust met je geloof bezig. De podcast, ik ben er dol op. Daarom deel ik 11 christelijke podcasts met je. Laad je batterij op, oordopjes in en luisteren maar.

Psst: klik op een van de kopjes en je komt bij die podcast terecht.

Bij Jorieke – Groot Nieuws Radio

Zit je goed in je autogordel? De gesprekken en interviews bij Jorieke gaan flink de diepte in. Ze zijn recht uit het hart en mega eerlijk. Na het luisteren heb je gegarandeerd een lijstje praktische punten om mee aan de slag te gaan in je leven.

Zij Lacht

Heerlijke podcast met diepgaande gesprekken over geloven en geloofsvragen. Fijne en ontspannen sfeer. Elke maand een interview met een inspirerende vrouw die jou van alles leert over God, Zijn Woord en hoe je de relatie met Hem verdiept.

Go and tell – David de Vos

Wauw! De wekelijkse overdenkingen van David de Vos zijn straight forward, open en met een vleugje humor. Hij daagt je in iedere keer uit om te groeien in geloof. En om letterlijke geloofsstappen te zetten in je dagelijks leven. Probeer na het luisteren maar stil te blijven zitten.

Divine business podcast – Tessa van Olst en Laura Pelger

Ben je ondernemer, en wil je God (meer) in je bedrijf betrekken? Tessa en Laura leren je hoe, in deze fonkelnieuwe podcast. In de interviews ontstaat er een mooie wisselwerking vol nieuwe inzichten.

Eerst dit – EO

Aan de hand van korte bijbelstukjes wordt je meegenomen in deze dagelijkse podcast.

Ben je van de korte spanningsboog? Probeer deze podcast, want hij is maximaal 10 minuten. Ideaal tijdens de ochtend-rush. Eerlijk is eerlijk, zelf kan ik er verder weinig zinnigs over melden. Ik hou meer van langere podcasts.

Holy Hits – NPO Radio 2

Niet zo dol op praat-podcasts? Luister dan Holy Hits. Een podcast vol verfrissend onbekende Christelijke hits.

Ben je ook zo nieuwsgierig wat ze over de landgrenzen delen in een podcast?

Luister dan eens naar een van onderstaande Engelstalige uitzendingen.

SHE Podcast – Jordan Lee Dooley

Ben je in voor een dosis Amerika? Luister eens naar de SHE podcast. Vanalles komt langs bij de rap sprekende Jordan. Haar podcasts gaan vooral over dagelijkse issues, hoe ga je om met werk-prive balans, hoe vind je rust, hoe ga je wijs met geld om? In elke aflevering is geloof er subtiel doorheen verweven.

You’re welcome with Hilary Rushford

Nog zo’n supersnel pratende Amerikaanse dame. Ben je ondernemer en actief op instagram? Dan ken je Hilary Rushford misschien wel. Haar afleveringen gaan over geweldig leven zonder uitgeput te raken. Regelmatig deelt ze details over haar geloof. Deze vrolijke podcast geeft mooie levens- en ondernemers lessen.

More Than Small Talk with Suzanne, Holley, and Jennifer

3 Amerikaanse schrijfsters Suzie Eller, Holley Gerth en Jennifer Watson, stellen elkaar wekelijks vragen rondom 1 onderwerp. Drie vrouwen aan tafel maakt deze podcast interessant. Terwijl ze ieder hun standpunt, inzichten, tips en bronnen delen, voelt het net alsof je bij ze aan tafel zit.

Dream Big – Bob Goff

Heb jij een droom? En wil je ermee aan de slag? Luister eens naar dream big, waarin Bob Goff praat met mensen over hun droom. Hij inspireert jou om groot te dromen en beweging te brengen in jouw droom. Als ik Bob Goff hoor spreken, maakt het me altijd vrolijk. Er worden mooie wonderen gedeeld in de podcast. Aanrader!

Cultivate your life with Lara Casey

Lara neemt je mee in haar leven en geeft jou handvatten voor je dagelijks leven. Met haar sprankelende karakter inspireert ze jou te groeien in geloof en nieuwe stappen te zetten. In kortere en langere podcasts krijg je inzichten en wijsheid voor elke dag. Hou je van tuinieren? Je bent aan het goede adres, Lara legt veel links naar wat groeit, bloeit (of wat ze snoeit) in haar tuin.

En nu jij: Welke podcast ga jij zeker luisteren?

Of zou jij nog een andere christelijke podcast aanraden? Typ jouw reactie hieronder.

ebook-dichter-bij-god

-
40 TIPS OM
DICHTER BIJ GOD
TE LEVEN

Zet vandaag je eerste stap

vul je gegevens in en

download het GRATIS e-book.

Houd je mailbox in de gaten, het e-book is naar je onderweg!